Laat u inspireren op het gebied van interieur en tuin
facebook varigroen

 

Hydrocultuur

Een uniek concept voor bedrijven en particulieren, altijd mooie planten!

Hydrocultuur planten worden geteeld op water, normaal gesproken worden planten geteeld en gekweekt op aarde. Door een speciaal proces kan een groot assortiment aan beplanting ook op kleikorrels groeien en natuurlijk bloeien. De planten ontwikkelen een ander soort wortel, aangezien er in water minder zuurstof zit dan in aarde. De wortels zijn minder vertakt, maar hebben langere haarwortels.

 

De voordelen van planten in hydrocultuur zijn:

 

 

hydrocultuur watermeter

 

Onderhoudsplan hydrocultuur

Wij leveren niet alleen hydrocultuur planten, maar wij kunnen de verzorging ook voor u uit handen nemen, zo heeft u als klant er helemaal geen omkijken naar!

       

Wij hanteren drie verschillende types van onderhoud, u kunt er natuurlijk ook voor kiezen geen onderhoud door ons te laten uitvoeren, maar in praktijk blijkt dat vaak een duurdere keuze.   

 

 

Semi/hydrocultuur

Naast hydrocultuur adviseren wij in sommige gevallen ook Semi-hydrocultuur aan. Hierbij wordt "gewone" beplanting rondom geplaatst in speciaal hiervoor bestemde kleikorrel Seramis®  Hierdoor is het toch mogelijk om periodiek de juiste hoeveelheid water en voeding toe te dienen.

 

lees meer over dit produkt.

winkel varigroen 1

 

 

hydrocultuur sokkel

 

Indien u meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden,

kunt u bij ons in de winkel terecht voor deskundig advies of maak hierover een afspraak en wij komen bij u op locatie.

 

 

Nieuws

meer nieuws