Laat u inspireren op het gebied van interieur en tuin
facebook varigroen

Bloemenabonnement

Bij de entree van uw bedrijf, als cadeau om te geven of voor uzelf, altijd mooi om te krijgen of weg te geven en erg handig! Het bloemenabonnement van Varigroen, zowel voor bedrijven als particulieren.

 

Altijd verse bloemen of planten

Uw huis of bedrijf kan altijd voorzien worden van verse bloemstukken, stijlvolle planten of verzorgde boeketten zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen. Als u het een week bijzonder druk heeft gehad en geen tijd had om bij uw bloemist langs te gaan, kunt u ten allen tijde genieten van fleurige bloemen en planten in huis en/of hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitstraling van uw huiskamer of bedrijfsruimte, het ziet er altijd verzorgd uit.

 

Naar uw eigen wens

U bepaalt zelf de stijl, grote, prijsklasse en natuurlijk de kleur van uw arrangement.  Tijdens het aangaan van het bloemenabonnement bespreken we wat uw wensen zijn en met welke frequentie u bloemen of planten wilt ontvangen. Elke week, om de week, eens per maand welke frequentie u ook kiest, u kunt iedere keer genieten van verse, maar toch ook iedere keer net iets andere boeketten of bloemstukken, maar passend binnen uw stijl of bedrijf.

De bloemen en planten kunnen elke keer afhankelijk van uw frequensie op de door u gewenste dag bij uw huis of bedrijf bezorgd worden, natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de bloemen af te halen.

 

En een gratis boeket!!

Brengt u ook nog eens extra voordeel. Wanneer u een abonnement afsluit bij Varigroen ontvangt u een gratis boeket bloemen. U kunt het bloemenabonnement al afsluiten vanaf zes bloemstukken.

Dus 6 plus 1 GRATIS!  Extra aantrekkelijk dus.

 

Kom bij ons langs voor meer informatie en/of het afsluiten van een bloemenabonnement, of neem contact met ons op.

 

 

Wilt u extra voordeel?!

Dat kan met onze SPAARKAART! U ontvangt een stempel bij elke besteding van vijf euro, een volle kaart is 10,00 euro waard!!

Vraag de spaarkaart GRATIS! aan in onze winkel.

 

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 

 

Geen keuze kunnen maken in ons assortiment, misschien een Cadeaubon iets voor u?

 

 

Nieuws

meer nieuws